Általános információk

A tanúsító testület hivatalos megnevezése: A QT-CERT Tanúsító és Minőségfejlesztő Kft.

A QT-CERT Tanúsító és Minőségfejlesztő Kft. 2005-ben alakult, miskolci székhelyű, magyar tulajdonú vállalkozás. A QT-CERT Kft. évtizedes minőségirányítási tapasztalattal rendelkező auditorokkal és szakértőkkel végzi az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerek auditálását, tanúsítását, megfelelőségértékelését.

A QT-CERT Tanúsító és Minőségfejlesztő Kft. célul tűzte a minőségkultúra fejlesztését, a minőség iránti elkötelezettség növelését és olyan értéknövelő szolgáltatás nyújtását, amellyel hozzájárulunk megbízóink tanúsított minőségirányítási rendszerei által az üzleti sikerek eléréséhez. A QT-CERT Tanúsító és Minőségfejlesztő Kft.-t a Nemzeti Akkreditáló Testület akkreditálta és NAH-4-0087/2015 számon nyilvántartásba vette.

A QT-CERT Kft. széleskörű referenciákkal rendelkezik az ipar, a mezőgazdaság, a szolgáltatások területéről az ISO 9001 szabványok tanúsítása terén. Rendszeresen végzett vevői elégedettségi vizsgálatok bizonyítják, hogy ügyfeleink elégedettek szolgáltatásunkkal.

A QT-CERT Kft. adatkezelési tájékoztatóját kérésre az érintettek rendelkezésére bocsátjuk.

A QT-CERT Tanúsító és Minőségfejlesztő Kft. pártatlansági nyilatkozata

A QT-CERT Kft. vezetése, valamennyi munkatársa, auditora és szakértője elkötelezett az ISO 9001 szabvány szerint kiépített minőségirányítási rendszerek tanúsítási  tevékenységének pártatlanságáért, biztosítva a kiadott tanúsítványok iránti bizalmat.

A QT-CERT Kft. vezetése és valamennyi munkatársa, auditora, szakértője mentes minden olyan politikai, pénzügyi és egyéb ráhatástól, mely befolyásolná az auditálási, tanúsítási tevékenység eredményét.

A QT-CERT Kft. tulajdonosai nem avatkoznak be az auditálási, tanúsítási tevékenységbe, a QT-CERT Kft. pénzügyi támogatást nem fogad el, pénzügyi támogatásban nem részesül.

A QT-CERT Kft. valamennyi ügyfele, megbízója számára azonos feltételekkel biztosítja szolgáltatásai igénybevételét, senkit nem részesít előnyben, senkinek nem okoz hátrányt.

A QT-CERT Kft. vezetése felügyeli, figyelemmel kíséri a tanúsítási döntésekből eredő érdek-összeférhetetlenséget, amennyiben egy kapcsolat elfogadhatatlan mértékben veszélyezteti a pártatlanságot, akkor nem vállalja az auditálás, tanúsítás elvégzését.

A QT-CERT Kft. minden olyan érdek-összeférhetetlenséget dokumentál, mely a pártatlanságát veszélyezteti.

A QT-CERT Kft. vezetése, valamennyi munkatársa, auditora, szakértője és a Pártatlansági Bizottság tagjai is pártatlanul tevékenykednek, ezt nyilatkozatban dokumentálták.

Miskolc, 2018. augusztus 1.

Kapcsolat
Cím: 3527 Miskolc, Zsigmondy u. 2
Tel.: 46/56 40 40; 30/517 3725
Fax: 46/56 40 41
E-mail címeink

Információ: qt-cert@qt-cert.hu
Információ: info@qt-cert.hu
Titkárság: titkarsag@qt-cert.hu

Írjon nekünk